top of page
Image by Chad Madden

Kerstmenu

Kerst: Image

Kerst Keuze

Het lijkt nog ver weg, maar kerst komt er alweer aan. Misschien weet jij al lang en breed wat jij jouw gasten gaat voorschotelen. Of misschien heb je nog geen enkel idee. Geen zorgen, in beide gevallen biedt Wijnig Keuze wat hulp aan dit jaar.

 

Voor alle goed voorbereide chefs onder ons heb je de optie om jouw menu te uploaden, om vervolgens een passend wijnadvies te krijgen. Leer bijvoorbeeld welke wijn lekker is bij jouw chocoladedessert en welke wijn oma's jaarlijkse rollade alleen maar lekkerder laat smaken. Zowel in algemene zin om er wat van op te steken, als met de wijnen die Wijnig Keuze aanbiedt. 

Heb je niet zoveel inspiratie of nog geen tijd gehad om je te verdiepen in jouw kerstmenu? Wijnig Keuze biedt dit jaar een kerstmenu aan met recepten en bijpassende wijnen! Het menu is zowel klassiek als in een vegetarische/vegan versie te bereiden, zodat iedereen samen aan tafel kan zitten met kerst. Net zo fijn

Wijnig Keuze, Weinig Zorgen 

Kerst: Text
Image by Rumman Amin

Advies voor mijn kerstmenu

Krijg passende wijnen en advies bij jouw kerst menu

Upload kerstmenu

Bedankt voor het invullen! Ik kom snel bij u terug!

Kerst: Price Quote

Wijnig Keuze Kerstmenu 2021

Hier komen eind november de menu's voor kerst van Wijnig Keuze online. Er is een klassiek menu als een vegetarisch /vegan menu.

De gerechten zullen in teken staan van duurzaam eten zoals het gebruiken van lokale producten en diersoorten die een bedreiging zijn voor flora en fauna, zoals wild en rivierkreeften.

Klassiek Menu

-

Barrel Stack
Making Wine

Vega Menu

-

Kerst: Files
bottom of page